Tata şi fata, în tandem la Poliţie

Încredințarea cu ştiinţă a unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere, este infracţiune, atrag atenţia poliţiştii bistriţeni. S-a convins pe pielea ei şi o doamnă din Tureac.

Duminică după-amiază, pe DN 17, în localitatea Tureac, a fost depistat P. F. de 45 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Autoturismul i-a fost încredințat spre a-l conduce de către fiica sa de 21 ani.

“Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, şi respectiv pentru săvârșirea infracțiunii de încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.
Cercetările continuă de Serviciul Rutier”, se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5