Târg de ovine la Năsăud, în zi de mare sărbătoare! Cristian Pomohaci, invitat special!

Cele mai frumoase exemplare de ovine şi caprine din Ţara Năsăudului vor fi expuse, în zi de mare sărbătoare, la Năsăud, pe str. Podirei. De asemenea, va avea loc şi o paradă de cai, astfel că iubitorii animalelor şi crescătorii din zonă sunt aşteptaţi să dea curs invitaţiei de a participa la cea de-a doua ediţie a expoziţiei, organizată de Primăria Năsăud, Casa de Cultură „Liviu Rebreanu” şi Asociaţia Crescătorilor de Ovine şi Caprine Năsăudeana.

Anul trecut au fost amenajate circa 45 de boxe, fermierii aducând în faţa vizitatorilor peste 500 de oi şi berbeci. „Ne propunem să ne întâlnim noi, crescătorii din zonă, şi nu numai. Este un prilej de a ne întâlni şi de a ne împărtăşi reuşitele şi provocările din acest domeniu al agriculturii. Vom oferi medalii, diplome”, ne-a declarat Cosma D., preşedintele Asociaţiei Năsăudeana.

Pe lângă prezentarea animalelor, la târg vor fi şi mese tradiţionale, dar şi un spectacol artistic, invitat special fiind Cristian Pomohaci, care nu e doar unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai Năsăudului, ci şi iubitor şi crescător de ovine.

În spectacol vor evolua Flori Bulz, Adina Lazăr, Raluca Nicolae Caian, Maria Eliza Pop, Emil Bărbos, Cornelia Bodescu, Ansamblul folcloric „Someşana” Năsăud, formaţia Lică şi Gicu de la Salva, DJ Bobo, dar şi mulţi alţi invitaţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5