Tânăr din Josenii Bârgăului, prins la volan cu un permis de conducere fals

Un tânăr din Josenii Bârgăului a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

"La data de 11 septembrie a.c., în urma verificărilor efectuate, polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.
Bănuit de comiterea faptelor este un tânăr de 21 de ani, Josenii Bârgăului care a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism care rula cu viteză peste limita legală, pe Drumul Național 17, prin localitatea Tiha Bârgăului. La solicitarea documentelor, tânărul a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autoritățile irlandeze care nu prezenta toate elementele de siguranță ale unui permis autentic, existând suspiciunea rezonabilă că este fals", a transmis IPJ BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5