Simulator de sudură modern la Liceul Tehnologic Lechința! Primarul Romeo Florian și ministrul Bogdan Ivan, alături de elevi!

Investițiile pentru tineri au fost și rămân o prioritate pentru mine, transmite primarul comunei Lechința, Romeo FLorian.  Prin fonduri europene,  a ajuns la Liceul Tehnologic Lechința un modern simulator de sudură pentru elevii de la învățământul profesional. "Împreună cu domnul ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan Gruia, am asistat la prima sudură virtuală executată de un elev", a menționat primarul Romeo Florian.
"La Lechința, nimeni nu rămâne în urmă! Dl. Primar Romeo Florian a adus cea mai nouă tehnologie care folosește Inteligenta Artificială, VR (Realitate Virtuală) și XR (Realitate Augmentată) la Liceul Tehnologic Lechința, prin simulatorul de sudură.
Prin această investiție, sute de tineri vor putea să învețe această meserie foarte bine plătită, cu cea mai nouă tehnologie care simulează situațiile din viața reală, evaluează și prezintă modele 3D ale muncii elevilor.
Nu lăsăm pe nimeni în urmă și prin noile tehnologii dăm o șansă la un viitor și venit decent atât tinerilor înalt specializați dar și tinerilor care vor să învețe o meserie!
Liceul Tehnologic Lechința arată impecabil. De la Labiratorul IT până la atelierul tehnic, are condiții cum nu au multe licee din zonă urbană.
Meritul e unuia dintre cei mai buni primari din România, Dl. Romeo Florian, care investește în cea mai importantă resursă a țării: tinerii! Îl felicit și pe el și pe întreaga echipă din conducerea școlii pentru acest model de administrație europeană!", a scris ministrul Bogdan Ivan.
 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5