Simulare Evaluarea Națională. 2748 de elevi din Bistrița-Năsăud au participat la proba scrisă la Limba și literatura română

Elevii de clasa a VIII-a au trecut prin primele emoții, la proba scrisă la Limba și literatura română din cadrul simulărilor de la Evaluarea Națională. 
 
Potrivit inspectorului școlar general Cristian Nicula, la nivelul județului nostru sunt 2885 elevi, din care 2861 învățământ de zi, 17 frecvență redusă, plus 7 înscriși de la CSEI. Au fost prezenți 2748 elevi, iar 137 au absentat, prezența fiind de 95,25%. 
 
Astăzi, va avea loc proba scrisă la Matematică, iar miercuri, 22 martie, la Limba și literatura maternă.
'Probele încep la ora 9.00, atunci când în fiecare sală de examen vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli se face până la ora 8.30. Elevii de clasa a VIII-a au la dispoziție 2 ore pentru a elabora lucrarea scrisă din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor în sala de examen. Subiectele pentru Evaluare Națională sunt redactate sub forma unei broșuri care se va tipări față-verso. Elevii vor redacta răspunsurile directe pe o broșură. Rezultatele obținute la simulare nu pot fi contestate.Notele obținute la simulare se trec în catalog doar în cazul în care elevul dorește acest lucru și va înainta o cerere în acest sens", a transmis inspectorul școlar general, prof. Cristian Nicula. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5