Secretarul de stat Monica Săsărman, alături de membri PSD BN, la Tășnad, pentru a studia oportunitățile Programului Interreg Europe

Secretarul de stat Monica Săsărman a răspuns invitației domnului 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧 𝐅𝐚𝐫𝐜𝐚𝐮, primarul orașului stațiune Tășnad, de a participa la conferința cu tema "𝐎𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢𝐥𝐞 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐫𝐞𝐠 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐝𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐜𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐢𝐧 𝐚𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐮𝐛𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐨𝐟𝐞𝐫𝐢𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐭𝐢𝐮𝐧𝐢𝐥𝐞 𝐭𝐮𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜𝐞".
"La lucrările conferinței a participat și o parte din membrii grupului de lucru constituit la nivelul județului Bistrița-Năsăud, atât colegi din Organizația Partidului Social Democrat Bistrita-Năsăud, cât și membri ai societății civile.
Schimbul de experiență cu reprezentanți ai administrației publice județene din Satu Mare și locale din orașul Tășnad a fost de bun augur.
Mai mult, reîntâlnirea colegilor din Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Satu Mare m-a bucurat foarte mult: președintele PSD Satu Mare, 𝐌𝐢𝐫𝐜𝐞𝐚 𝐆𝐨𝐯𝐨𝐫, ministrul secretar de stat al Departamentului românilor de pretutindeni, 𝐆𝐡𝐞𝐨𝐫𝐠𝐡𝐞 𝐂𝐚𝐫𝐜𝐢𝐮, prefectul județului Satu Mare, 𝐑𝐚𝐝𝐮 𝐑𝐨𝐜𝐚, directorul de cancelarie al prefectului, 𝐑𝐚𝐝𝐮 𝐈𝐚𝐧𝐜𝐮, vicepreședintele Consiliului Județean și președinte OFSD Satu Mare, 𝐋𝐞𝐧𝐮𝐭𝐚 𝐂𝐨𝐫𝐧𝐞𝐚, vicepreședintele Consiliului Județean, 𝐎𝐥𝐢𝐯𝐢𝐮 𝐁𝐮𝐳𝐠𝐚𝐮, viceprimarul municipiului Satu Mare, 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚 𝐓𝐚𝐦𝐚𝐬𝐚𝐧 𝐈𝐥𝐢𝐞𝐬, secretarul TSD Satu Mare, 𝐂𝐥𝐚𝐮𝐝𝐢𝐮 𝐓𝐚𝐦𝐚𝐬𝐚𝐧, președintele PSD Tășnad, 𝐋𝐚𝐯𝐢𝐧𝐢𝐚 𝐁𝐨𝐥𝐝𝐚𝐧, președinte OFSD, 𝐋𝐚𝐯𝐢𝐧𝐢𝐚 𝐓𝐚𝐭𝐚𝐫 și inspector școlar 𝐍𝐢𝐜𝐨𝐥𝐞𝐭𝐚 𝐅𝐨𝐥𝐝𝐞𝐬.
Ziua a doua ne-a oferit prilejul de a redescoperi Stațiunea Tășnad: o 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐢𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞, care nu face rabat de la 𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 pe care le oferă turiștilor, mereu cu zâmbetul pe buze și cu foarte mult bun simț.
Festivalul culinar organizat de Primăria Tășnad a demostrat pe deplin preocuparea comunității pentru bucate alese, tradiționale și extrem de gustoase. Gastronomia locală este extraordinară și mă bucur că este intens promovată!
Tășnad e o stațiune care se dezvoltă pe zi ce trece tot mai mult, este plină de surprize, de la serviciile de masaj terapeutic de înaltă clasă ale maestrului 𝐋𝐮𝐤𝐚𝐜𝐬 𝐈𝐨𝐬𝐢𝐟, la băi fierbinți cu apă termală mineralizată - sănătate curată!
Perseverența primarului Adrian Farcău de a atrage proiecte de dezvoltare am remarcat-o încă de la începutul mandatului.
Am convenit cu toții că atât căt ne stă în putință să susținem proiectele domnului primar și îl asigurăm de tot suportul nostru!
Felicitări, domnule primar Adrian Farcău!
Felicitări administrației locale și întregii comunități!
Mulțumim pentru experiența inedită!
Și cum spunea și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, 𝐄𝐦𝐢𝐥 𝐑𝐚𝐝𝐮 𝐌𝐨𝐥𝐝𝐨𝐯𝐚𝐧: continuăm munca!", a transmis secretarul de stat MDLPA, Monica Săsarman.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5