Radu Moldovan, preşedinte PSD BN: PNL a fost, este un partener onest

* fragmente din discursul co-preşedintelui USL BN Radu Moldovan- alegeri PNL BN

*O să încerc să vă număr câţi sunteţi în sală, dar sunt de acord că sunteţi mai mulţi decât am fost noi vineri la alegerile PSD BN şi cred că acesta este lucrul care contează cel mai puţin. Cel mai mult contează ceea ce facem noi pentru oameni. Avem o încredere extraordinară din partea oamenilor.

*Cred că oamenii nu sunt foarte interesaţi de cine sunt şefii parchetelor, cred că sunt interesaţi de ceea ce facem noi pentru ei.

*Îl cunosc bine pe domnul deputat Stelian Dolha, pentru că Stelian Dolha şi domnul deputat Daniel Suciu au fost zi de zi în fiecare comună, atât în campania pentru alegerile locale, cât şi în campania pentru parlamentare, lucru pentru care le mulţumesc.

*Cred că suntem oameni responsabili, iar aici la nivel judeţean suntem capabili de un parteneriat lung, indiferent de ce ve ne va oferi politica de la Bucureşti.

*Îmi doresc foarte mult să am adversari pe partea dreaptă din PNL, pentru că PNL reprezintă dreapta istorică, pentru că aţi un fost, sunteţi un partner onest, un partener care şi-a ţinut angajamentele.

*Noi cei din PSD avem o obligaţie de onoare ca anul viitor să sprijinim aşa cum s-a decis în structurile naţionale candidatura lui Crin Antonescu.

*Îi cunosc destul de bine, am stat în preajma celor doi co-preşedinţi, pe domnul Victor Ponta, îl cunosc chiar foarte bine şi sunt convins că acel cuvânt dat în faţa domnului Antonescu va fi respectat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5