Profesor pentru învățământ primar Tünde Bocskai de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Bistrița

Înv. Mariana Prigon, din volumul în curs de apariţie "Am vrut să opresc timpul"

Învățătoarea Tünde Bocskai s-a născut la Bistrița. A absolvit Școala Normală ”Iosif Vulcan” din Oradea și ”Facultatea de Psihologie și Științele Educației” UBB, fiind profesor pentru învățământul primar. De la absolvirea Școlii Normale, lucrează la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” – secția maghiară cu deosebită seriozitate și profesionalism.

         Are 28 de ani vechime, îndrumând mai multe generații cu multă dăruire și competență. Are gradul I obținut cu aprecieri excelente.

         Este metodistă la Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud.

         Din septembrie 2022 este formator la un proiect european: Competență și eficiență în predarea limbii române ca limbă nematernă”.

         Doamna Tünde Bocskai contribuie la prestigiul Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” prin implicarea majoră  în predarea la clasă, în activitatea metodică, în activitatea de îndrumare și control,  ca metodistă , cât și în activitatea socio-culturală. Este o fire sociabilă, o bună colegă, discretă și sinceră.

        Fiica cea mare, Eliza este studentă la ”Facultatea de Studii Europene”, la UBB Cluj-Napoca, limba engleză. Ea scrie poezii, pe care le-a publicat în volumul ”Triolein(ă)” la Editura Charmides Bistrița. Fiica cea mica, Anita este elevă în clasa a VI-a.  

         Am o admirație deosebită pentru această familie tânără, care se poate constitui într-un model pentru cei din jur și mai ales pentru generația lor.

         Vă respect și vă doresc succes în tot ceea ce faceți în continuare!

 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5