Prin Dobric, la volan şi beat şi fără permis

Sâmbătă, la ora 23.37, pe DC 37A, în localitatea Dobric, poliţiştii l-au depistat în trafic pe R.S. din Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a refuzat recoltarea de probe biologice. S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi refuzul de a se supune recoltării probelor biologice. Cercetările continuă de Poliţia oraş Beclean.

Comentarii

19/08/13 12:04
... cititor ...

In general, pe la sate si comunele dinafara arterelor principale de circulatie ( dar si la oras... in zonele retrase... ), foarte multe persoane n-au permis de conducere, efectiv acolo-si "fac scoala de soferi" si circula cu masinile neinmatriculate ori cu numerele expirate de cand lumea, fara polite de asigurare si fara plata taxelor si impozitelor aferente... si daca comit un accident, "prinde orbul si scoate-i ochii"... !
Sunt ferm convins ca daca s-ar modifica Legea circulatiei si pentru infractiunile la legea circulatiei ( sau contraventiile prin care soferii prin comportarea lor prezinta un real pericol public ) li s-ar confisca si masinile ( ca asa prevede Codul penal roman, ca trebuiesc confiscate si mijloacele prin care se comit infractiunile... dar la noi nu se aplica...) , acest gen de fapte nu se vor mai comite.
Pe "soferii" si... " smecherii" nostri nu amenzile-i "sperie"... ci numai niste masuri extreme, asa cum propun eu aici si acum, adica odata cu masura politieneasca luata, sa i se confiste si masina indiferent a cui este si sub ce forma se afla asupra "smecherului" ( mai putin cazul in care aceasta a fost furata...) si va garantez eu ca acest gen de fapte nu se vor mai repeta .
Dar... cine credeti Dvs ca vrea cu adevarat ordine , securitate publica si disciplina in aceasta tara ? Inclin sa cred ca NIMENI !!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5