Primarul Ioan Turc: Crăciunul este o sărbătoare a familiei. Vă doresc un Crăciun liniștit alături de cei dragi

Suntem aproape de finalul unui an memorabil. Un an greu și plin de provocåri pentru comunitatea noastră. Din fericire, proiectele de mobilitate urbană sunt aproape de final, iar cu acest prilej vreau să vă mulțumesc tuturor pentru răbdarea de care ați dat dovadă în acest an și vă sunt recunoscător pentru toate criticile și aprecierile! Numai prin aceste critici și aprecieri ne putem dezvolta și putem înțelege mai bine nevoile orașului nostru.
Îmi doresc ca anul viitor, tot împreună, să dezvoltăm municipiul Bistrița în continuare, să devină mai frumos, mai curat și mai sigur pentru toți.
2024 va fi un an cu noi provocări, dar sunt încrezător că împreună vom reuși să ne atingem scopul de a avea unul dintre cele mai frumoase orașe din țară, așa cum Bistrița merită și a meritat dintotdeauna.
Crăciunul este o sărbătoare a familiei, a momentelor petrecute împreună, a bucuriei de a da vestea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos prin colinde. Am încredere că instituțiile statului responsabile de siguranța oamenilor și a orașului își vor face datoria, pentru ca noi toți să ne putem bucura de următoarele zile în liniște, armonie și să începem anul nou cu forțe proaspete.
Pot spune că sunt onorat să fiu primar al municipiului Bistrița și sunt nerăbdător ca, în 2024, să cunosc și mai mulți oameni minunați ai orașului nostru, pentru a gândi și a construi împreună.
Vă doresc un Crăciun liniștit alături de cei dragi și un An Nou fericit, mai prosper și plin de împliniri!
Primarul municipiului Bistrița,
Ioan Turc

Comentarii

25/12/23 09:51
Bistrița bis

Veniți, mândri colindători,
Să colindăm de sărbători,
Să cântăm iar, Bistrița bis,
În bistroul « Turc Paradis »

Să colindăm și pe-ndelete
Să bem vinul din Sugălete,
Să cântăm toți, Bistrița bis,
În bistroul « Turc Paradis »

Burg minunat, ardelenesc,
Să ne descui turnul săsesc,
Să cântăm sus, Bistrița bis,
În bistroul « Turc Paradis »

Măcar în seara de Crăciun,
Când revenim din surghiun,
Să cântăm toți, Bistrița bis,
În bistroul « Turc Paradis »

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5