Președintele IGF, dr. Dorel Cosma, la Paris, alături de Biroul Executiv

La Amabasada Vietnam-ului din Paris, a avut loc prima ședință din acest an a Biroului Executiv IGF. În cadrul ședinței organizate în această lună, la Paris, au fost discutate mai multe propuneri în ceea ce privește activitatea federațiilor de folclor, membre IGF pentru anul 2017 și amintim aici o parte dintre manifestările de mare amploare organizate sib egida IGF: World Folk Star, Gold Star ( Ex Oscar), IGF Folk Caravane, Festivalul Internațional "Nunta Zamfirei", Ziua Europei (ce va fi sărbătorită în acest an la București în prezența Ministrului Culturii și a ambasadorilor din țările membre IGF). Cel mai important punct pe ordinea de zi a fost aderarea Federației Naționale de Folclor din Vietnam la IGF, la inițiativa președintelui Federației de Folclor din Franța, Nicolas Charlety și a președintelui IGF, prof. Dr. Dorel Cosma.
Încă de pe holurile Ambasadei, toți membrii Biroului Executiv au fost primiți cu multă căldură și prietenie de către staff-ul Ambasadei, în sala de ședințe fiind întâmpinați de însuși Ambasadorul Vietnam-ului la Paris, Nguyen Ngoc Son și de către directorul Institutului Cultural din cadrul Ambasadei, Nguyen Thanh Vuong.
După discuțiile avute și votul de acceptare a Federației din Vietnam în cadrul Uniunii Mondiale de Folclor IGF, toți cei prezenți au fost invitați la un prânz cu specific vietnamez într-unul din saloanele Ambasadei. Seara de vineri a fost rezervata unui tur al Parisului cu autocarul, toți cei prezenți rămânând impresionați de frumusețile acestui oraș.

IGF Press
Doris Cosma
Adrian Pușcaș

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5