Poliția Locală Bistriția și inspectorii de asistență socială, o nouă acțiune de combatere a cerșetoriei

Echipajele Poliției Locale Bistrița, împreună cu inspectorii Direcției de Asistență Socială, au verificat zona Andrei Mureșanu, aceasta fiind sesizată de cetățeni ca fiind frecventată de persoane ce apelează la mila publică. Controale s-au desfășurat și în piața Decebal, strada Gării și Tudor Vladimirescu.
S-au aplicat sancțiuni în valoare totală de 5.650 lei în baza legii 61/1991pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniștii publice
În aceasta campanie, rolul determinant îl au BISTRIȚENII și societatea civilă.
Vrem să aducem la cunostința bistrițenilor faptul că cerșetoria este o meserie practicată din cele mai vechi timpuri. Este o problemă socială globală ce poate fi combătută doar dacă instituțiile statului, societatea civilă și populatia colaborează.
Din acest motiv, vă solicităm, din nou, SĂ NU OFERIȚI BANI SAU ALTE BUNURI PERSOANELOR CARE APELEAZĂ LA MILA PUBLICĂ!
Compartimentul Control Comercial din cadrul Poliției Locale s-a alăturat campaniei de combatere a cerșetoriei aflată în desfășurare, deoarece și agenții economici ce desfășoară activități pe raza municipiului Bistrița sunt afectați de acest fenomen. Având in vedere acest lucru, solicităm operatorilor economici ce desfășoară activități mai ales în zonele comerciale de pe Calea Moldovei și Bulevardul Independenței să acționeze responsabil și să nu încurajeze acest fenomen.

Comentarii

21/09/23 15:26
Sandu

Și cine o så plăteasca macar un leu din acea suma?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5