Pasarele pietonale la podul de pe Calea Moldovei al Văii Rusului! Asfalt la Sărata!

Au fost montate pasarelele pietonale la podul de pe Calea Moldovei al Văii Rusului, în amonte și aval, anunță administrația municipală.
"Aceste structuri metalice, cu un design deosebit, sunt o nouă reușită a firmei bistrițene Îndemânarea Prodcom, o soluție ingenioasă pentru asigurarea mobilității pietonilor și cicliștilor pe traseul Liniei Verzi, urmând să fie efectuată și o delimitare în acest sens. Mai este necesară executarea unor lucrări la albia pârâului, concomitent cu realizarea rampelor de acces", a precizat primarul Ioan Turc.
Altfel, municipalitatea a transmis că fost finalizată asfaltarea pe strada Știubei din Sărata și se toarnă al doilea strat pe strada Secundară 3.

Comentarii

10/08/23 11:30
Dorel

Dooomnule primar, la ce mama dr.acului ati dat autorizatie de " amenajamente " sa se desfasoare ziua in Calea Moldovei , unde efectiv de o luna de zile, vesnic este blocata circulatia dinspre Bargaie , fiind gatuita artificial si fortata sa se desfasoare pe bada a doua , vesnic coada de masini aflandu-se la " Serifu " in Unirea... ?! De ce nu-i obigati sa lucreze noaptea stimate domn, ca tot municipiul asta este bulversat si intors pe dos, de ne este groaza sa circulam prin el . Totodata, va intreb, atat de scumpa ar fi construirea unei strazi/drum... de la " aeroportul " Unirea, pe langa Raul Bistrita...pe 1-2 km cel mult... cu iesire in drumul judetean Livezile-Dorolea , astfel descongestionandu-se foarte mult traficul dinsre Bargau ? Multa lume ar alege varianta respectiva , pentru a intra in municipiu. Daca eram pe vremea comunistilor, acel lucru era facut in 2 luni de zile maxim ... Nu va suparati domnule primar dar foarte prost sunt organizate toate lucrarile astea de construire ori intretinere ... si peste tot este alandala si un balamuc de nedescris . Fortati-i domnule sa munceasca noaptea dupa ora 21,00 , cand circulatia este redusa .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5