Oprit în trafic pentru control, un bărbat din Viile Tecii a prezentat polițiștilor un permis de conducere fals

La data de 18 aprilie a.c., în urma verificărilor efectuate, polițiștii Serviciului Rutier s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări cu privire la comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

"Vizat de comiterea faptelor este un bărbat de 42 de ani, din Viile Tecii care a fost oprit pentru control la data de 14 aprilie a.c., pe Drumul Național 15A, în Galații Bistriței. La control, acesta a prezentat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autoritățile din  Republica Moldova. Întrucât existau suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat, polițiștii au efectuat verificări, în urma cărora a reieșit faptul că bărbatul în cauză nu figurează în baza de date a Republicii Moldova ca deținător de permis", se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier, în vederea lămuririi cauzei sub toate aspectele.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5