Ministrul Adrian Veștea, discuții cu primarii liberali și echipa de conducere a PNL BN!

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Veștea, s-a întâlnit cu primarii liberali din Bistrița-Năsăud. La discuții au participat deputatul Diana Morar și subprefectul Ioan Zăgrean.
"Vizita domnului ministru al dezvoltării, Adrian Veștea, este foarte bine primită de primarii liberali din județ. Știu ce nevoi au fiecare din toate discuțiile pe care le am cu ei, din toți acești primi trei ani de mandat, în care le-am fost aproape și am ajutat cu tot ce am putut. Știu și că dialogul lor cu domnul Veștea este foarte util și aplicat, pentru că are o înțelegere foarte clară, de la firul ierbii, a ceea ce înseamnă dezvoltarea unui județ.
Adrian Veștea a fost primit de primarii liberali cu căldură și cu ospitalitatea tipică din zonă. Dar și cu multe întrebări concrete despre proiectele ministerului, oportunități de finanțare și dezvoltare, viitoare modificări legislative sau priorități. Îi mulțumesc domnului ministru pentru toată deschiderea arătată și îl asigur că în noi are parteneri pe termen lung care împărtășesc aceeași viziune: o Românie modernă și dezvoltată", a declarat deputatul Diana Morar, pe pagina de facebook.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5