Miercuri, 7 februarie, se va colecta SACUL ALBASTRU pentru deșeurile reciclabile din hârtie/carton, în municipiul Bistrița

Comunicat de presă

SACUL ALBASTRU pentru deșeurile reciclabile din hârtie / carton se va colecta miercuri, 7 februarie, în municipiul Bistrița și în localitățile componente!

Având în vedere prima săptămână întreagă din luna ianuarie, programul de colectare a deșeurilor reciclabile din municipiul Bistrița și localitățile componente, începe miercuri, 07 FEBRUARIE 2024, prin colectarea sacului albastru.

Vă rugăm să scoateți din timp sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie carton în fața porții, fie cu o seară înainte, fie dimineața devreme pentru a sprijini operatorul în cadrul programului de colectare. Este posibil ca pe anumite trasee, mașina de colectare pentru sacul albastru să ajungă după-masă sau seara.

Dacă aveți o cantitate mai mare de deșeuri reciclabile din hârtie / carton, puteți să depuneți aceste deșeuri în saci transparenți, iar operatorul de salubritate Supercom va ridica aceste deșeuri în programul de colectare de miercuri!

Vă rugăm să NU AMESTECAȚI deșeurile reciclabile între ele și SĂ RESPECTAȚI inscripționările de pe recipienții de colectare. De asemenea, vă rugăm să respectați programul de colectare și să NU SCOATEȚI alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul verde. Miercuri 07 FEBRUARIE 2024 se vor colecta STRICT deșeurile reciclabile din hârtie / carton.

Puteți consulta noul program de colectare pentru fiecare localitate din județ pe www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Haideți să să dăm valoare deșeurilor și să facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat!

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5