Medalii în dar! Frații Hunor și Bernadette Szocs, bronz în probele de simplu de la Naţionale

Astăzi s-a încheiat la Buzău Campionatul Naţional ROMSTAL Individual Seniori.

CSM Bistriţa a reuşit să obţină două medalii de bronz, prin Bernadette Szocs şi Hunor Szocs. Cei doi fraţi au avut, astfel, ce oferi mamei, în dar.

Revenind la sport, proba de simplu feminin a fost adjudecată de Elizabeta Samara, care ce a învins-o în finală pe coechipiera ei de la CS Farul Constanţa, Cristina Hirici cu scorul de 4:1. Medaliile de bronz în proba de simplu feminin au fost adjudecate de Camelia Postoacă (CS Pristavu Câmpulung) şi Bernadette Szocs (CSM Bistriţa).

La masculin, campionul României a devenit Ovidiu Ionescu de la CSM Buzau care a câştigat în finală cu scorul de 4:0 în faţa lui Constantin Cioti (CSM Buzău). Pe cea de-a treia treaptă a podiumului au urcat Alin Spelbuş (CS Pristavu Câmpulung) si Hunor Szocs (CSM Bistriţa).

***
La dublu feminin, Bernadette Szocs şi Elizabeta Samara sunt campioanele României, în timp ce Andreea Clapa (CSM Bistriţa) şi Adina Diaconu au cucerit una din medaliile de bronz.
***
La dublu masculin, Daniel Dan (CSM Bistriţa), alături de Alin Spelbuş, a cucerit titlul de campioni naţionali, în timp ce perechea bistriţeană Mircea Alexandru/Adrian Costea a terminat pe locul 3.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5