Lucrările la Drumul Județean 173 Șieu -Teaca- Ocnița se apropie de final!

Lucrările la Drumul Județean 173 Șieu-Teaca- Ocnița [25,66km]. se apropie de final. Potrivit președintelui Consiliuluii Județean, Emil Radu Moldovan, a început trasarea marcajelor rutiere pe tronsonul Teaca-Ocnița, iar în curând se va merge pe un drum bun, dintr-un capăt în altul al DJ 173.

Lucrările de modernizare vizează: stabilizare teren, straturi de fundație din balast, straturi de bază din piatră spartă, amenajarea a 97 de drumuri laterale, amenajarea a 380 de accese la proprietăți, rigole carosabile, drenuri cu cămine de vizitare, ziduri de sprijin, lucrări de consolidare, siguranța circulației, indicatoare și marcaje rutiere (868 de indicatoare rutiere, 27 de borne kilometrice și 234 de borne hectometrice).
În urma licitației, contractul care prevede servicii de elaborare a documentației tehnico-economice fazele PAC, POE, PT și DDE, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări de construcții în cadrul proiectului ”MODERNIZARE DJ 173, km 25+309 – 39+842, ȘIEU-TEACA, km 42+968 – 54+100, TEACA-OCNIȚA județul BISTRIȚA-NĂSĂUD” a fost adjudecat de Mis Grup, companie controlată de familiile Iugan & Fărcaș.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5