Jandarmii, în sprijinul comunității și în Ziua de Curățenie Națională 2022!

Chiar dacă astăzi vremea a fost ploioasă, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud au spus "Da" evenimentului Ziua de Curățenie Națională 2022, inițiat de Asociația Let s do it România și au participat la acțiunea de ecologizare a unor zone afectate de deșeuri din aria de competență.
Jandarmii montani din Rodna, Piatra-Fântânele și Colibița au ales să ecologizeze mai multe zone afectate de resturile menajere lăsate în urmă de către turiști sau localnici.
Jandarmii montani Rodna au participat alături de reprezentanți ai Primăriei Rodna, Salvamont Rodna, Asociația Wildlifero Rodna și Districtul Silvic Rodna și la acțiunea de ecologizare desfășurată miercuri, 15 septembrie a.c., cu ocazia Zilei Naționale a Muntelui în zona Refugiului montan Salvamont din Șaua Curățel, iar astăzi au ecologizat zona Pasul Rotunda, mai exact traseul turistic Pasul Rotunda - Șaua Gaja.
Postul de Jandarmi Montan Colibița a ecologizat o porțiune dintr-un traseu montan ( spre Vf. Șoimul) și o porțiune din traseul Via Transilvanica.
Prin participarea la această acțiune, jandarmii contribuie la protejarea mediului înconjurător şi la refacerea ecosistemului, demonstrând astfel că sunt alături de comunitate nu doar prin executarea misiunilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5