Jandarmii bistriţeni, fair-play în noul sezon competiţional

La sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistrita-Năsăud a avut loc o întâlnire organizată cu reprezentanţi ai instituţiilor publice cu responsabilităţi pe linia prevenirii şi combaterii violenţei în sport.

Potrivit prevederilor Legii 10 din 2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, premergător debutului/reluării sezonului competiţional Jandarmeria Bistriţa-Năsăud a invitat la dialog, în cadrul unei şedinţe comune, pe reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Bistrita Năsăud, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa şi pe cei ai Poliţiei Locale a Primăriei municipiului Bistriţa.

Scopul întâlnirii iniţiate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistrita-Năsăud, este acela de a identifica direcţiile de acţiune şi de a stabili canalele de comunicare şi cooperare între instituţiile abilitate privind prevenirea şi combaterea violenţei la manifestările sportive la nivelul judeţului Bistrita-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5