Jandarmii, pregătiţi pentru noul sezon competiţional

Astăzi, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud a avut loc o întâlnire cu reprezentanţi ai instituţiilor publice cu responsabilităţi pe linia prevenirii şi combaterii violenţei în sport.

"Potrivit prevederilor Legii 10 din 2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, premergător debutului/reluării sezonului competiţional, Jandarmeria Bistriţa-Năsăud a invitat la dialog în cadrul unei şedinţe comune, pe reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Bistrita-Năsăud, Inspectoratului de Poliţie Bistrita-Năsăud, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa, al judeţului Bistrita-Năsăud şi pe cei ai Poliţiei Locale din cadrul Primăriei municipiului Bistriţa.
Scopul întâlnirii iniţiate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistrita-Năsăud, este acela de a identifica direcţiile de acţiune şi de a stabili modul de cooperare şi canalele de comunicare între instituţiile abilitate privind prevenirea şi combaterea violenţei la manifestările sportive la nivelul judeţului Bistrita-Năsăud", menţionează mr. Georgeta Caşvan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, într-un comunicat de presă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5