Zece echipe îşi dispută Cupa Budacu de Jos la fotbal! Două zile de competiţie şi fair-play pentru comunitatea din Budac

Fotbalul este despre plăcere, competiție, visuri, spirit de echipă și implicare ! Pornind de la acest slogan, locuitorii comunei Budacu de Jos sunt invitaţi să îi susțină pe tinerii (și nu numai) jucători!

În acest week-end, respectiv 1 și 2 februarie 2020, la sala de sport din localitatea Budacu de Jos se vor disputa mai multe meciuri de fotbal. Sâmbătă, începând cu ora 10:00, cei mai mici dintre participanți vor da startul competiției, urmând mai apoi, de la ora 12:00 partidele de fotbal dintre cele două grupe: A și B. De asemenea, își vor continua activitatea și în ziua de duminică, începând cu ora 13.00.

„La final, vom asista la premierea acestora și le vom înmâna cupele celor mai buni dintre ei. Haideți să ne susținem favoriții într-un număr cât mai mare!”, transmit organizatorii.

A fost deja stabilit şi programul de desfășurare al meciurilor pentru câştigarea "Cupei Budacu de Jos 2020", la startul  competiţiei înscriindu-se echipele DJ-ii, Inter Simioneşti, Raul Simy, Partizan Monariu şi Real Buduş – Grupa A şi Poliţia, Lumina Budac, Old Boys Buduş, Progresul Jelna şi Viitorul Monariu – Grupa B.

„Ne-am dorit o competiţie care să reunească atât iubitorii fotbalului, cât şi întreaga comunitate. Sperăm ca publicul să îi susţină într-un mod frumos, pentru că promovăm sportul, fair-play-ul. Mulţumesc celor care s-au implicat în organizarea competiţiei şi au  reuşit să-i mobilezeze pe tinerii noştri”, ne-a declarat primarul Florin Sandu Simionca.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5