IPJ BN: Niciun cadrul M.A.I. nu este implicat în cazul Dani Borgovan

Comunicat de presă

În urma unor postări distribuite pe rețele de socializare, referitoare la implicarea unor polițiști din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud, Compartimentul Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:

Așa cum a mai fost transmis, niciun cadrul M.A.I. nu este implicat în acest caz, iar referitor la faptul că "un polițist care lucrează la criminalistică se ocupă de anchetă, motiv pentru care s-a întârziat", asigurăm opinia publică că polițistul la care se face referire nu a desfășurat și nu desfășoară activități în cadrul anchetei penale, nefiind implicat în niciun fel.

Cercetările în acest caz sunt desfășurate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Bistrița, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud asigură opinia publică cu privire la faptul că sunt în continuare angrenate toate resursele necesare în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor care s-ar face vinovate de comiterea unei infracțiuni.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5