Instituția Prefectului: Toate stațiile de depozitare și comercializare a carburanților din Bistrița-Năsăud sunt verificate!

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Teofil Cioarbă, a dispus începerea unui control la nivel județean la toate instalațiile de depozitare și comercializare a carburanților, inclusiv GPL. În acest sens, a fost convocată o ședință de urgență pentru a demara controalele la toate stațiile de combustibil inclusiv cele GPL. La aceste acțiuni vor participa reprezentanți ai tuturor instituțiilor publice care au atribuții legale, comisiile mixte urmând să aibă 11 reprezentanți.
Controlul va avea ca scop identificarea rapidă a potențialelor situații care ar putea fi produse și implică riscuri legate de siguranța publică.
În cazul în care vor fi identificate neconformități, stațiile de combustibil vor fi închise până la remedierea oricăror situații neconforme.
Acest control este o măsură necesară pentru a asigura siguranța cetățenilor și pentru a preveni producerea unor noi tragedii.
La nivelul județului nostru sunt 43 de stații de distribuție a carburanților, aparținând de 38 de societăți comerciale, și un echipament skid GPL la Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5