Încă un candidat la Primăria Bistrița

Colegiul Național al Mișcării Populare  întrunit sâmbătă, 16 ianuarie, l-a validat prin vot în unanimitate pe președintele MP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, candidat la Primăria municipiului Bistriţa. El a mai afirmat că obiectivul MP este să câștige cât mai multe primării și să obțină un vot politic "foarte bun" la consiliile locale.

 

Este un an important, Mișcarea Populară este hotărâtă să facă istorie anul acesta și sunt convins că vor obține rezultate excepționale candidații noștri, foarte mulți tineri care pentru prima dată intră în competiția electorală", a precizat Simionca.

 

Potrivit lui Ionuț Simionca, ”toți oamenii de bună-credință sunt bine-veniți în MP, dar obiectivul partidului este să aducă oamenii care nu au mai făcut politică. Nu vrem să facem alianțe înainte de alegeri și nu vom susține oameni care candidează independenți", a conchis președintele Ionuț Simionca.

Comentarii

18/01/16 15:26
Vizitator

Sanse minime, desi Tov. Cretu este destul de contestat in special de catre genratia tanara pentru apucaturile comunistoide si pentru tampeniile pe care le-a facut prin impanzirea orasului cu kitschi-uri precum mulajele cu strutii sau merele de plastic sau cu distrugerea copacilor prin operatiunea „drujba”. La asta se mai adauga manifestarile culturale sub-mediocre reprezentare de festivaluri de tipul „Cantarea Romaniei”, sau zilele orasului in targul de vite de la Viisoara. De aceea, daca PSD-ul vrea sa fie sigur ca nu pierde primaria Bistrita, ar trebui sa renunte la Cretu si sa-l propuna candidat pe Nicu Moldovan, primarul din Beclean care are cele mai mari sanse sa fie ales, fiind perceput si de bistriteni ca un edil performant. In plus o candidatura a primarului din Beclean la primaria Bistrita ar insemna si o recunoastere recompensata de catre PSD, printr-o promovare la o primarie de rang superior.

18/01/16 15:32
alegator

PMP nu poate fi altceva de cat o noua creatie de tip mafiot, condusa de cel care a organizat mafia ultimilor 10 ani. Cum poti avea incredere intr-o asemenea formatiune, care are la baza pe Elena Udrea, Horia Georgescu, Alina Bica, Sorin Blejnar s.a. in frunte cu tartorul lor Traian Basescu? Acest om nu poate genera progres, noua sa formatiune este o relansare a sistemulu mafiot sub masca presararii bunelor intentii, pe drumul spre infern. Sa nu fi stiut T.B. ca, ai sai colaboratori apropiati se ocupa cu jaful...natiunii? Puteau ei sa faca ceva fara acordul sau...?! Cel, mai bun lucru ar fi ca acest personaj malefic sa ne lase in pace cu toti acolitii sai, care i-au mai ramas si noii sai oportunisti rasariti de niciunde..., daca tot "justitia independenta" nu vrea sa gasesasca ac de cojocul lui, macar pentru management defectuos...numid in functii de stat importante asemenea otrepe! Ce fel de tara este aceasta in care tradatorii se plimba liberi?!

21/01/16 10:56
Cititor de Bistrita

D-apoi... cu cat mai multi candidati, cu atat oamenii vor avea de unde alege pe "cel mai bun " si nu trebuie sa avem idei preconcepute !
Ideal ar fi, ca toti acesti candidati,
1/.sa fie selectati, exclusiv in baza pregatirii , experientei si instructiei scolare in domeniul administrativ ( deci sa fie cu adevarat tehnocrato-profesionali in ale administratiei publice )
2/.si ar trebui sa nu faca parte din apsolut nici un partid politic.
3/.Dupa procesul de selectie , sa se tina un examen public, asistat de principalele ziare publice , din comisie sa faca parte cei din administratia locala, cei de la fortele de munca, de la politie si de la parchet ;
4/.si cei selectati, sa fie supusi votului popular , intr-un singur tur de scrutin;
5/.Cine are procentajul cel mai mare sa fie numit primar si in ordine descrescanda, numiti viceprimari ( 1 sau 2 ... dupa gradul si nivelul comunei, orasului sau municipiului ) ;
6/.Primarii sa nu aiba voie sa faca politica de nici un fel, sa organizeze punerea in executare a legilor administratiei publice locale , pe functii de stabilitate si sa nu poata fi schimbati pe criterii politice , la fiecare legislatura .
Dvs politrucilor, nu va place asta !!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5