Ionuţ Simionca (PMP): Cred că o să reuşim să scoatem un scor foarte bun. Haideţi, dragilor, la vot!

Ionuţ Simionca, candidatul Partidlui Mişcarea Populară pentru Primăria Bistriţa, crede că va obţine un scort foarte bun la alegerile locale de duminică, în urma unei munci susţinute, dar şi a faptului că 99% dintre bistriţeni nu mai vor să continuie cu actuala administraţie.

         „Sunt cel mai tânăr candidat, am 32 ani, sunt inginer, sunt un om care vine din mediul de afaceri. Am făcut performanţă în mediul privat şi cred că în calitate de primar voi putea face performanţă. Am decis să candidez pentru că atunci când am venit din America am văzut că oraşul este subdezvoltat, ci o grămadă de probleme şi multe, multe necesităţi.

         Cred că vom reuşi, cred că vom scoate un scor foarte bun şi cred că o să câştigăm Primăria Bistriţa, pentru că suntem oameni sinceri şi bistriţenii ne-au dat un feed-back pozitiv. Nouă din zece bistriţeni cu care am vorbit ne-au primis că ne votează. Cred că 99,9% nu mai vor actuala administraţie. Sper ca oamneii să se ţină de cuvânt”, a declarat Ionuţ Simionca, în cadrul unei conferinţe de presă.

         Acesta i-a invitat pe bistriţeni la vot, cu mic, cu mare, pentru că orice vot exprimat contează. „Haideţi, dragilor, la vot, cei tineri, cei în vârstă, toţi contăm! Votul vostru contează. Dacă nu ar conta votul vostru, nu erau transportaţi, în celelalte campanii, oamenii de la o secţie la alta, nu erau făcute atâtea lucruri ca să se câştige voturi. Vă invit la vot în număr cât mai mare, pentru că este un singur tur şi majoritatea trebuie să decidă”, a adăugat Simionca.  

         Acesta a precizat că orice ar fi fost candidat al Partidului Mişcarea Populară la Primărie Bistriţa sau ar fi condus acest partid nu ar fi putut munci mai mult. Ionuţ Simionca a menţionat că deşi PMP este un partid mic, a demonstrat că are forţă, prin oameni nergici şi calitatea politicii pe care o face.

„Am vorbit personal cu aproape 5000 de oameni. (...) Duminică, a venit momentul ca bistriţenii să demonstreze că vor o schimbare. A venit momentul ca oamenii din judeţ să demonstreze că vor altceva. Cred că sondajele care se publică la oara ctuală sunt puţin irelevante, pentru că fiecare se dă câştigător. Am dus o campanie sinceră, corectă, am respectat legea,  în comparaţie cu ceilalţi candidaţi care ba aveau 3 afisşe, ba 4 afişe, ba un afiş din 5 bucăţi. Primordial pentru un om politic cred că este să respecţi legea. Mai mult, noi am respectat şi bistriţeanul”, a mai spus Ionuţ Simionca.  

Acesta i-a avut alături pe dr. Emil Ciurdărean, preşedintele PMP Bistriţa, Oana Săcălean – preşedintele Organizaţiei de Femei a PMP BN şi Ioan Măjer – vicepreşedinte PMP BN, responsabil de Valea Bârgăului.  

Comentarii

03/06/16 17:19
alegator

Nu putem uita asocierea cu Traian Basescu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5