( Video) Dublu eveniment PMP. Peste 600 de invitaţi, la lansarea candidaţilor pentru alegerile locale. Ionuţ Simionca: Toate primăriile din judeţ vor avea candidaţi. În prezenţa conducerii centrale au fost sărbătorite şi doamnele de 8 martie

Partidul Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud și-a anunţat candidații pentru alegerile locale din acest an. Evenimentul a avut loc la Restaurant JV President, alături de cei 600 de membri din judeţ fiind prezenți președintele PMPm Eugen Tomacm şi deputatul Constantin Codreanu.
Preşedintele PMP BN, deputatul Ionuț Simionca, este candidatul PMP la Primăria municipiului Bistrița, iar prim-vicepreședintele PMP Bistrița-Năsăud, Caius Cârcu, la Primăria Beclean. Primarul Lucian Tarniță de la Cetate a trecut de la PSD la PMP şi va candida la un nou mandat, la fel a trecut la PMP organizația PNL Teaca, în frunte cu președintele Tavi Bărbos, care va candida la funcția de primar.
"PMP Bistrița-Năsăud va avea candidați la primării în toate comunele. Când am fost numit președinte interimar am plecat de la 0,6% în județ, astăzi am depășit 6,8%. Voi candida pentru funcția de primar al municipiului Bistrița. Orașul a rămas încremenit de 12 ani, o administrație învechită, închisă, în care cetățeanul nu este pe primul plan trebuie schimbată. Președintele PMP Eugen Tomac ne-a cerut 10%, cred că în Bistrița-Năsăud PMP va avea un scor de peste 25%. Acesta este obiectivul nostru. Avem forță, că putem reuși. Împreună! Vrem să schimbăm fața județului Bistrița-Năsăud și să transformăm Bistrița în Capitala Nordului. Buturuga mică răstoarnă carul mare!”, a spus deputatul Ionuț Simionca.
”Ionuț Simionca are șanse să ajungă primarul municipiului Bistrița. În PMP, omul sfințește locul. Am strâns un milion de semnături pentru a reveni la alegerea primarilor în două tururi, vom lupta în continuare pentru acest obiectiv, suntem singurii. Am depus un proiect de lege prin care cerem transparență totală în administrație. suntem singurii care am ascultat dorinţa dumneavoastră de reducere a parlamentarilor la 300. PMP are misiunea de a readuce România normală, România frumoasă acasă”, a declarat președintele PMP Eugen Tomac.
La rândul lui, deputatul Constantin Codreanu a spus că "Ionuț Simionca este visul românesc, plecat în America, unde a învăţat foarte multe lucruri, iar apoi a revenit acasă să le implementeze. O adevărată comoară pentru Bistriţa".
Pe acordurile hit-ului ”Mai sus de locul 2” (Voltaj) pe scenă au urcat candidaţii la primăriile din judeţ. În acest cadru au fost sărbătorite şi doamnele din partid, cu ocazia Zilei Femeii.
Evenimentul aici:

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5