(Video) Deputatul Ionuţ Simionca (PMP), după alegerile de la Şieu: Alegeri locale în 2 tururi de scrutin. Alegerea președintelui de Consiliu Județean, în mod uninominal, tot în 2 tururi

Deputatul Ionuţ Simionca (PMP) consideră că, în perspectiva alegerilor locale viitoare, se impun o serie de modificări ale legislaţiei electorale.

„Se impun urgent, următoarele: lucruri. Alegeri locale în 2 tururi de scrutin.  Alegerea președintelui de Consiliu Județean în mod uninominal în 2 tururi de scrutin.  Reprezentanții independenților în toate secțiile de vot.  Depolitizarea instituțiilor județene, a școlilor, spitalelor și primăriilor”, a declarat deputatul Simionca, în plenul Camerei Deputaţilor.

Parlamentarul bistriţean a lansat declaraţia sa politică întrebându-se de ce PSD câştigă „alegeri nepermis de substanțial și des”. „Pentru că după ce-i manevrează nemilos pe cei de la "416", cei ce primesc ajutor social, transformându-i într-o "oaste" deznădăjduită pentru vot și nemuncă, exploatează legislația, făcută anume pentru fals, fraudă și minciună”, a spus Ionuţ Simionca.

La alegerile locale parţiale de duminică, PMP Bistriţa-Năsăud a susţinut-o la Şieu pe Roxana Paşc, de altfel candidat independent. "Am reușit să ne clasăm pe locul 2 cu 29%, (am rectificat, din primul calcul ieșea 33%) peste PNL şi foarte aproape de alianță PSD & ALDE!", a transmis liderul judeţean al formaţiunii.

https://www.facebook.com/ionutsimionca/videos/1720207407994110/

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5