Remiză cu deţinătoarea Cupei Ungariei

Gloria - Kecskemeti TE 1-1

Gloria Bistrita remizat, marţi, la Kecskeme, în al doilea joc de pregătire al stagiului din Ungaria, cu echipa Kecskemeti TE, câştigătoarea Cupei Ungariei, şi ocupantă a locului 12 în ediţia trecută de campionat.

Kecskemeti a deschis scorul în minutul 7 prin Stokici, iar golul egalizator al Gloriei a venit în minutul 48, prin Marius Curtuiuş. „Am controlat jocul în prima repriză, dar am primit gol dintr-o poziţie de offsaid. În repriza a doua am dominat categoric şi puteam să câştigăm, deoarece am mai avut câteva situaţii bune. A fost un test util, venit în urma unei deplasări lungi şi obositoare. Să sperăm că vom închega o echipă care să se ridice la nivelul pe care îl dorim”, a declarat antrenorul principal Nicolae Manea, pentru www.acfgloria.ro.

La Gloria Bistriţa au evoluat Albuţ - Tudose, Frăsinescu, V. Năstase, Velcovici - Anton, R. Mărginean - M. Roman, Predescu, Pădurariu - Curtuiuş. Pe parcursul meciului, antrenorul Nae Manea i-a mai introdus în teren pe Costache, Levente, V. Florea, Lupaşcu, Dobrea, Feher, Popan, G. Lazăr.

Ieri, Gloria Bistriţa urma să joace la Siofok cu BFC Siofok, ultima partidă de verificare fiiind programată sâmbătă, 9 iulie, la Pecs cu Pecsi MFC.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5