Fostul procuror Gheorghe Ianoş, în rândurile AUR: A fi patriot nu este o ruşine, nu înseamnă a fi extremist!

Fostul magistrat Gheorghe Ianoş, care a activat în zona Becleanului, s-a alăturat Alianţei pentru Unirea Românilor. În cadrul unei conferinţe de presă, acesta şi-a prezentat motivele care au stat la baza acestei decizii.

„Mă bucur că m-am alăturat acestei echipe (...). După o carieră de 34 de ani în magistratură, de procuror, prim-procuror şi inspector judiciar, acum pot să mă exprim public şi să-mi spun gândurile cu privire la viaţa politică din România de după Revoluţie. În perioada în care am activat, ca procuror, am avut incompatibilităţi şi interdicţii. Acum pot să fac mai mult decât a mă prezenta la vot şi a-mi exprima opinia cu privire la viaţa politică. M-am gândit că dacă mă voi alătura acestei echipe, în care am găsit oameni compatibili, cu idei şi gânduri comune cu care rezonez, mă voi putea face util. Consider că a sta pasiv şi a privi scena politică înseamnă că eşti la fel de vinovat ca şi cei care se implică nu aşa cum ar trebui. După mintea mea, am considerat că am capacitatea de a participa la selectarea resurselor umane. Îmi place să fac acest lucru, consider că am experienţa necesară şi alături de ceilalţi colegi m-am implicat activ în activitatea de promovare a programului de guvernare lansat de Alianţa pentru Unirea Românilor”, a declarat Gheorghe Ianoş.

Potrivit acestuia, este nevoie de o altfel de politică. „Mă voi apleca în special asupra convingerii oamenilor că cei care se alătură AUR şi promovează această politică nu sunt extremişti, nu sunt conflictuali, pentru că partidul în sine este o noţiunea abstractă, oamenii sunt cei prin prisma cărora partidul îşi valorifică ceea ce are de spus. A fi patriot nu este o ruşine, nu înseamnă a fi extremist. A apăra valorile naţionale, a le proteja este o misiune nobilă. A apăra bogăţiile acestui pământ pentru care strămoşii noştri s-au jertfit este o nobilă obligaţie”, a mai spus Gheorghe Ianoş.

Acesta a mai spus că, dacă forţa de muncă activă a fost nevoită să migreze pentru un trai mai bun, înseamnă că cei care au ajuns în vârful piramidei sociale nu s-au ridicat la înălţimea demnităţii în care au fost învestiţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5