A fost semnat contractul de lucrări pentru reabilitarea Palatului Administrativ

Clădirea Palatului Administrativ va beneficia de o reabilitare binemeritată, cu finanţare prin Planul Național de Redresare și Reziliență. A fost semnat contractul prin care lucrările pot fi demarate.
"Meritul este în principal al colegilor din Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, cărora le mulțumesc pe această cale. Această reabilitare reprezintă totodată și o reparație morală, Palatul Administrativ rămânând una dintre clădirile emblematice ale județului, care prin înfățisare aducea aminte de o perioadă de tristă amintire, cea de dinainte de decembrie 1989.
Normalitatea ar trebui să guverneze viața cetățenilor și îi asigur că serviciile din interiorul Palatului Administrativ, respectiv Serviciul PublicComunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor și Serviciul public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple, vor avea parte nu numai de o nouă strategie care să fie benefică oamenilor, dar și de un confort pe care orice cetățean îl merită cu prisosință. Reabilitarea Palatului Administrativ este, de fapt, o reabilitare pentru cetățeni. O reabilitare pentru comunitate", a declarat prefectul Teofil Cioarbă.
Subprefectul Ioan Zăgrean consideră că această reabilitare a Palatului Administrativ este importantă, pentru că aici este locul unde se realizează proiectele care dezvoltă județul și unde cetățenii au acces la servicii importante.
"Acum pe lângă muncă este nevoie să existe unitate pentru ca totul să fie fără sincope. Un proiect care va merge în linie dreaptă, această clădire fiind a cetățenilor, a generațiilor viitoare, simbolul dezvoltării, a respectului pe care îl oferim județului Bistrița-Năsăud", a spus subprefectul Ioan Zăgrean.

Comentarii

10/05/23 15:02
Dumitru

Ce știre -i asta ? Nimic despre valoarea contractului ? Nimic despre firma câștigătoare ? Numa' politică...!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5