Fii pe fază! Începe cea mai importantă competiţie de dans!

CUPA ŞCOLILOR LA STREET DANCE 2014, ediţia a VI-a!

Nu ne-a fost uşor, dar nici greu! A fost şi va rămâne, în schimb, o plăcere inegalabilă: DANSUL! În cei şase ani ce se împlinesc de la prima participare într-o competiţie şcolară naţională, ReBorn Bistriţa şi-a acumulat experienţă, amintiri şi prieteni ce o obligă să continuie ridicând ştacheta calităţii actului sportiv şi artistic.

Renăscuţi din focul dansului, minunata familie ReBorn Bistriţa este mândră tare să anunţe începerea pregătirilor pentru o nouă ediţie a Cupei Şcolilor la StreetDance! Anul 2014 vine cu cea de-a VI-a ediţie a îndrăgitului concurs interşcolar naţional a cărui finală se va desfăşura la Bistriţa în data de 29 martie.
Finalele judeţene sunt programate astfel: Braşov – 9 martie, Baia Mare – 15 martie, Alba Iulia 22 martie, Botoşani – 23 martie, urmând ca în deschiderea finalei naţionale să se desfăşoare şi finala judeţeană Bistriţa-Năsăud, tot în 29 martie.

Toate şcolile şi liceele ce doresc să participe la acest eveniment sunt binevenite şi aşteptate să se înscrie.

Pentru a lua parte la Cupa Şcolilor la Street Dance, tinerii dansatori trebuie să-şi alcătuiască o trupă cu un număr de minimum 3 şi maximum 9 persoane, care să reprezinte o singură şcoală. Se permite ca o echipă să aibă un număr de maximum doi invitaţi din afara şcolii, iar o şcoală poate fi reprezentată de mai multe echipe. Şcolile participante la concurs atât la etapa judeţeană cât şi la finala naţională vor avea de pregătit în acest an doar o singură probă: un SHOW PROPRIU de aproximativ 3 minute pentru echipele de liceu şi 2 minute jumătate, pentru echipele din şcoala gimnazială. Următorul pas este să completeze formularul de înscriere şi să-l trimită la adresa de email: [email protected].

Şcolile finaliste ale fiecărei secţiuni - licee/gimnazii - vor fi desemnate în urma punctajului acordat de juriu pe baza unor criterii, iar câştigatorii locurilor I, II, III din fiecare judeţ vor participa la Marea Finală Naţională la Bistriţa.

Campionii naţionali ai CSSD în anul 2013, au fost liceenii din trupa ELECTRICKS, reprezentanţi ai Colegiului Tehnic INFOEL, iar la şcoli gimnaziale, locul 1 a fost ocupat de trupa CBS – Can't be Stoped, reprezentantă a Şcolii Gimnaziale din Tuzla, judeţul Constanţa.

De asemenea pentru realizarea proiectului CSSD vom avea nevoie de sprijin financiar, bartere sau colaborări cu diferite instituţii, sponsori care să investească în domeniul dansului. Cei care doresc să ne ajute sunt rugaţi să ne contacteze la nr. de tel: 0756.956.774.

Regulamentul detaliat al concursului sau alte informaţii:
Facebook: https://www.facebook.com/events/213935188790252
YM:cupascolilor
Tel: 0756.956.774
Mail:[email protected]

DORA INCERT
Coordonator Proiect Cupa Şcolilor la StreetDance

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5