Eveniment caritabil în sprijinul copiilor nevoiaşi

Uniunea Democrată a Tinerilor Maghiari (UDTM) din Bistriţa împreună cu UDMR organizaţia judeţeană Bistriţa-Năsăud a organizat o acţiune caritabilă la sfârşitul săptămânii trecute, ne comunică Timea Sipos,vicepreşedinte UDTM.
Scopul acţiunii a fost acela de a ajuta familiile nevoiaşe cu îmbrăcăminte, încălţăminte, jucării, materiale pentru şcoală etc. Organizatorii au ajuns în cinci sate din judeţ: Tonciu, Matei, Ţigău, Fântâniţa, Malin.
„Am făcut primul pas, dar nu şi ultimul. Sperăm că vom avem posibilitatea de a organiza cât mai multe programe similare. Sunt încântat că UDTM funcţionează ca o echipă mare şi că tot mai mulţi tineri se implică în organizarea diverselor evenimente. Acest program a fost idea unui membru UDTM, Székely Albert, căruia îi mulţumim încă o dată. Dorim să continuăm acest program în decembrie sau ianuarie. A fost un sentiment plăcut să vedem bucuria pe feţele oamenilor din motivul că organizaţia noastră i-a vizitat şi în felul acesta”, a declarat preşedintele UDTM, Ferenczi László.
„Acum am ajuns în cinci sate, dar sperăm ca până la sfârşitul programului să putem parcurge întregul judeţ, să aducem fericire pe chipul oamenilor. În anul acesta am vizitat mai multe familii şi a fost trist să vedem condiţiile în care unii dintre ele trăiesc. Astfel a luat naştere aceast program caritabil”, a menţionat preşedintele UDMR Bistriţa-Năsăud, Décsei Atilla.
Pentru a ajunge la familiile nevoiaşe, organizatorii au luat legătura cu preoţii din sat, respectiv cu preşedinţii locali ai UDMR, ne mai spune Timea Sipos,vicepreşedinte UDTM.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5