Elevi şi profesori de la CN Andrei Mureşanu, în Spania, prin proiectul Erasmus +, Antreprenoriat de succes în economia circulară

prof. dr. Doina Macarie

Nu mai puţin de 21 de elevi, însoțiți de 3 profesori - Anca Todoran, Monica Buboly şi Doina Macarie -  implicați în implementarea proiectului Antreprenoriat de succes în economia circulară, cod 2022-1-RO01-KA210-VET-000082629, Acțiunea cheie 2 - Parteneriate pentru cooperare în domeniul formare profesională KA210 (Parteneriate la scară mică/de mică anvergură) participă, în perioada 24 iunie -1 iulie, în Spania, Granada, la activitățile din cadrul mobilității cuprinse în planul Erasmus.

Activitățile de învățare au debutat luni, 26 iunie 2023, cu o întâlnire la sediul M.E.P., după care a urmat o vizită de studiu la IES LUIS BUENO CRESPO, o școală cu diferite specialități, precum relații economice, management și administrație, comerț și marketing. Elevii și profesorii au fost informați cu privire la sistemul de învățământ din această regiune, s-au observat asemănări și deosebiri între cele două sisteme educaționale.

Activitățile de studiu au fost îmbinate cu activități culturale precum turul orașului Granada și Albayzin.

Marți, 27 iunie, elevii au vizitat Companiile VIVEROS CAMBIL S.L. și SERRALLOGARDEN, G.E.M.A. S.L. și au fost informați despre inițierea și continuarea unor afaceri, obținerea de profit, crearea unei companii, tipuri de companii și strategii legate de economia circulară, tehnici contabile și alte concepte cuprinse în planul proiectului Erasmus.

Erasmus schimbă vieți, deschide minți!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5