Dosare penale pentru şoferi

Năsăud

Miercuri, la 6.30 în oraşul Năsăud pe str.G.Coşbuc, a fost identificat în trafic numitul Dumitru B. din Romuli, în timp ce conducea un autoturism ce avea dovada de circulaţie provizorie expirată din 24 septembrie. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.

Prundu Bîrgăului

La ora 17.41, în localitatea Prundu Bîrgăului pe strada Brujeni, a fost identificat în trafic numitul Ionică B. din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continute de către postul de poliţie Prundu Bîrgăului.

Livezile

Joi la 00.05, în localitatea Livezile pe DN 17, a fost identificat în trafic numitul Toader M. din Bistriţa, în timp ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice (0,93 mg/l alcool pur în aerul axpirat) un autoturism. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au descoperit că şoferul a fost implicat şi într-un accident rutier soldat cu avarii. Celui în cauză i s-au recoltat probe biologoce în vederea stabilirii alcoolemiei,cercetările fiind continute de către postul de poliţie, transmite agent principal de poliţie Mariana Petroşanu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5