Doi tineri reținuți de polițiștii de la Transporturi, pentru tâlhărirea unui bărbat aflat cu o femeie într-o clădire dezafectată!

La data de 25 septembrie a.c., în urma investigațiilor și probelor administrate într-un dosar penal de tâlhărie, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud, au identificat doi tineri de 21 și 16 ani, ambii bănuiți de comiterea faptei.

"Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, la data de 25 septembrie a.c., cei doi l-ar fi amenințat pe un bărbat, de 45 de ani, din județul Alba care se afla într-o clădire dezafectată din Bistrița, împreună cu o femeie, deposedându-l astfel de suma de 1050 de euro și 1050 de lei, bani pe care-i avea într-un portofel. La scurt timp, cei doi au fost identificați și duși la audieri, ulterior pe numele lor fiind dispusă ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Astăzi, 26 septembrie, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea arestării preventive", transmite IPJ BN.

În cadrul cercetărilor, a fost recuperată o parte din prejudiciu, iar cercetările sunt continuate, în vederea documentării faptei sub toate aspectele ei, de către polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj – Biroului Juțean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5