Doi tineri cercetaţi pentru infracţiuni rutiere

Doi tineri sunt cercetaţi pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, respectiv nerespectarea atribuţiilor privind verificarea tehnică ori efectuarea reparaţiilor.

În fapt, în data 10 aprilie a.c., "poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Rebrişoara au identificat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Gersa, bănuit că în seara zilei de 30 martie a.c., în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal din localitate, fără a deţine permis de conducere, ar fi comis un accident de circulaţie, soldat cu avarii, fără să fi anunţat poliţia", informează IPJ BN.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat un alt tânăr, în vârstă de 32 de ani, din Năsăud, bănuit că în perioada 31 martie - 9 aprilie a.c. ar fi primit, într-un atelier auto din oraş, autoturismul care prezenta urme de avarii în urma accidentului produs pe drumul comunal Gersa. Năsăudeanul ar fi efectuat reparaţii la autoturism, fără a fi îndeplinite condiţiile prevăzute de lege, respectiv autoturismul nu avea eliberată autorizaţie de reparaţie, întrucât proprietarul nu a anunţat poliţia despre producerea accidentului de circulaţie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5