Deputatul Daniel Suciu: Este inelegant ca ministrul dezvoltării și administrației publice să evite să se întâlnească cu cei 42 de primari ai PSD din Bistrița-Năsăud

Dragi “parteneri” liberali, domnule ministru Adrian Veștea, domnule primar și președinte Ioan Turc,
Precizez de la început că nu e musai și nu ne-a cerut nimeni să vă iubim, sau viceversa, dar v-aș ruga să țineți cont de un lucru esențial: ESTE NU DOAR contraproductiv dar și inelegant ca ministrul dezvoltării și administrației publice (adică al tuturor primarilor și comunităților) să vină într-un județ și să evite să se întâlnească cu cei 42 de primari ai PSD.
Înțeleg că președintele și primarul PNL este deranjat de criticile noastre, dar este infantil să nu îl lași (bănuiala noastră) pe ministrul unui Guvern de coaliție să se întâlnească cu primarii partenerilor de guvernare. Că l-a dus domnul Turc pe la șantierele începute de noi și s-a lăudat cu ele, nicio surpriză, dar administrația nu este politică și este o greșeală MARE a unui ministru din Guvernul României să se vadă, în sediul partidului, doar cu primarii PNL.
În speranța că afrontul adus celor peste 150.000 de bistrițeni ce trăiesc în comunități conduse de primari PSD nu se va repeta, îl asigur pe domnul ministru Veștea că aceștia din urmă, chiar și neinvitați și evitați, sunt printre cei mai buni din țară. Iar domnului Turc nu îi transmit nimic, că atâta preț pune dânsul pe colegii primari din județ!, este mesajul transmis de deputatul Daniel Suciu, vicepreședintele Camerei Deputaților și președintele PSD Bistrița, pe pagina de facebook.

Comentarii

19/09/23 14:58
un cetatean

Dupa campania de denigrare a partenerilor din Coalitie, tovarasul Suciu ce asteapta? I se raspunde cu aeeasi moneda si este afectat. Serios?!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5