De Zilele Bistriţei, operatorii locali din alimentaţia publică au prioritate

Primarul Bistriţei, Ioan Turc, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că a avut deja o întâlnire cu operatorii HoReCa din municipiu pe tema Zilelor Bistriţei. Potrivit acestuia, firmele de profil din Bistriţa au prioritate.
„Primăria îi va invita de fiecare dată ca parteneri la o serie de manifestări cu caracter public, pentru că vrem, în primul rând, să profite de acest lucru oamenii care lucrează în Bistriţa pe acest domeniu şi care plătesc taxe şi impozite în Bistriţa, nu cum s-a mai întâmplat, lansăm tot feluri de invitaţii către food-truck-eri de pe nu ştiu unde din România. Sunt români, sunt ai noştri, îi apreciem pe toţi, dar în primul rând le dăm întâietate celor de acasă. Răspunsul a fost unul favorabil. Aşa că veţi observa o serie de operatori locali care vor participa la Zilele Bistriţei, nu doar cu ceea ce au pe zona pietonală, ci şi într-un interval determinat de timp, în alte zone”,a declarat Ioan Turc
Zona de mâncare, băuturi va fi amplasată în zona estică a Bisericii Evanghelice. Tot aici va fi amenajată şi o zonă pentru fotografii de Instagram.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5