Cum recunoști dependența de păcănele

Dependența de păcănele este un subiect tot mai auzit în rândul jucătorilor de cazinouri. Aceasta este considerată o dependență foarte puternică care afectează jucătorul pe toate planurile vieții. Este important să știi când ai dezvoltat o astfel de dependență și să ceri ajutor. Dependența de păcănele este foarte răspândită la nivel global. Deși puțini sunt cei care admit că au o problemă cu jocurile de noroc, o mare parte din jucătorii de cazino dezvoltă această dependență în timp.

Făcute pentru oameni

Este important să știi că jocurile de noroc sunt făcute pentru oamenii care își permit să piardă o anumită sumă de bani. În principiu, cazinourile au fost create pentru distracția oamenilor cu bani. Pentru a nu ajunge în situația în care să devii dependent de păcănele este necesar să ai un auto control foarte bine dezvoltat. Joacă doar bonusuri fără depunere precum Publicwin rotiri gratuite sau alocă-ți un buget fix cu care sa joci în cazino pe bani reali.

În primul rând, fă-ți o analiză a veniturilor pentru a știi dacă îți permiți să joci la păcănele sau nu. Specialiștii recomandă ca procentul alocat pentru jocuri de noroc din totalul veniturilor să nu depășească 20%. Acest lucru este indicat pentru a nu lăsa jocurilor de noroc să îți afecteze celelalte aspecte ale vieții în sensul în care să pierzi bani destinați altor cheltuieli.

Frecvența cu care joci

Frecvența cu care joci este foarte importantă în dezvoltarea dependenței de păcănele. Dacă alegi să joci la păcănele la intervale lungi de timp, atunci șansele de a deveni dependent sunt mai mici. În schimb, dacă preferi să joci la păcănele foarte des, chiar zilnic, șansele de a deveni dependent de ele sunt foarte mari.

De asemenea, dacă ești în situația în care simți nevoia să joci și nu mai este o plăcere, atunci ești dependent și ar trebui să ceri ajutor specializat. Dependenții de păcănele au o situație financiară dezechilibrată de cele mai multe ori.

Este imposibil să câștigi continuu, iar din acest motiv majoritatea dependenților de păcănele își pierd banii strânși pentru diverse scopuri și ajung chiar la împrumuturi. Momentul în care te împrumuți pentru a juca la păcănele este un moment în care trebuie să conştientizezi că ești dependent și că trebuie să rezolvi această problemă.

Distruge viața socială

Dependența de păcănele distruge viața socială a jucătorului, îl afectează atât pe plan familial, cât și pe plan profesional deoarece nu se mai poate focusa pe activitățile pe care le are de făcut. Un dependent de păcănele se gândește cum să ajungă mai repede în fața slotului preferat.

Un dependent de păcănele pleacă în majoritatea cazurilor din cazino după ce a pierdut toți banii pe care îi avea la el. Acest lucru te afectează psihic și duce chiar la depresie. Nu puține sunt cazurile în care jucătorii dependenți de păcănele au intrat în depresii severe, iar unii chiar s-au sinucis. Dependența de păcănele poate fi vindecată cu ajutor specializat.

Mulți jucători consideră o rușine faptul că sunt dependenți și aleg să nu spună acest lucru și să nu se adreseze cuiva din exterior pentru a fi ajutați. Există multe programe destinate dependenților de jocuri de noroc care pot ajuta dependenții să se lase.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5