Cristina Pocora, deputat PNL: Victor Ponta seamănă izbitor cu Traian Băsescu

Victor Ponta seamănă izbitor cu Traian Băsescu. Ba mai mult, începe să ne arate o faţă mult mai rea decât Traian Băsescu pentru că Victor Ponta este crescut şi educat în şcoala lui Ion Iliescu, Adrian Năstase. Acum vine şi copiază din apucăturile şi practicile lui Traian Băsescu, iar PNL vede acest lucru şi avem forţa să ne opunem acestui lucru, a declarat deputatul PNL Cristina Pocora, la Bistriţa, la Reuniunea Regională a Organizaţiilor Femeilor Liberale din Transilvania.


Purtătorul de cuvânt al PNL a mai spus că imaginea lui Victor Ponta şi a PSD-ului este aceea a unui soţ instabil, agresiv care şi-a bătut joc de soţia lui, care a agresat-o şi acum când iese în lume îşi declară dragostea pentru ea, dar de fapt, ceea ce vrea este să îşi exercite puterea.


,,PSD plânge la televizor, plânge la ore de maximă audienţă şi spune că vrea PNL alături de el. În realitate, totul este o minciună, o minciună escaladată. Victor Ponta şi PSD-ul ştiu de foarte multă vreme că nu mai vor un partener egal, un partner demn, aşa cum este PNL, ci vor să aibă la buzunar şi un satelit care să fie liberal. În momentul acesta, pe Victor Ponta şi pe cei din PSD îi văd în felul următor: imaginea este a acelui soţ, bărbat instabil, agresiv care şi-a bătut joc de soţia lui, care a agresat-o şi acum când iese în lume îşi declară dragostea pentru ea, îi pare rău, dar de fapt, ceea ce vrea este să îşi exercite puterea, să aibă toată puterea, să controleze tot. Aşa este şi Victor Ponta, aşa este şi PSD-ul”, a menţionat deputatul PNL Cristina Pocora.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5