Ludovic Orban: Ponta nu se războieşte deloc cu Băsescu. Este o păcăleală servită cetăţeanului român

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, vineri, la Bistriţa, în cadrul unei conferinţe de presă, că scandalul permanent dintre Traian Băsescu şi Victor Ponta pune în umbră campania pentru Parlamentul European. Potrivit deputatului liberal, ,,Băsescu şi Ponta sunt capetele aceluiaşi balaur care încearcă să conducă România din umbră de 24 de ani”.

,,Din păcate, această campanie pentru Parlamentul european, care ar fi fost o ocazie foarte potrivită pentru ca românii să înţeleagă politica europeană, în loc de o campanie care să fie dedicată prezentării românilor a unor obiective pe care  ar trebui să-şi le asume România la nivelul Parlamentului European, practic am asistat la un scandal permanent între Traian Băsescu şi Victor Ponta.

Traian Băsescu şi Victor Ponta sunt capetele aceluiaşi balaur care încearcă să conducă România din umbră de 24 de ani. Acest balaur este format din servicii de informaţii, parchete, poliţie şi o serie de alte structuri netransparente prin intermediul cărora se iau decizii care afectează România, fără ca cei care iau deciziile să răspundă într-un fel pentru deciziile luate”, a afirmat deputatul PNL Ludovic Orban.

Orban a mai spus că bătălia dintre Victor Ponta şi Traian Băsescu nu este o bătălie adevărată, este o doar o păcăleală servită cetăţeanului român. Deputatul PNL a precizat că singurul obiectiv politic pe care îl mai urmăreşte Traian Băsescu pe final de mandat este să mai adune ceva ,,zestre” pentru Elena Udrea.

,,Bătălia dintre Victor Ponta şi Traian Băsescu nu este o bătălie adevărată. Între Victor Ponta şi Traian Băsescu există în primul rând un pact de coabitare, care nu este denunţat nici astăzi. Este o păcăleală servită cetăţeanului român că Victor Ponta se războieşte cu Traian Băsescu. Victor Ponta nu se războieşte deloc cu Traian Băsescu.

Traian Băsescu încearcă să se valideze ca lider al opoziţiei şi încearcă să mai adune ceva zestre pentru Elena Udrea, pentru că Elena Udrea e cam sărăcuţă şi când va veni momentul măritişului politic de după europarlamentare, nu o să bage nimeni în seamă, nu o să o ia niciun fecior bogat, dacă rămâne cu zestrea asta şi atunci Băsescu se străduieşte să mai facă rost de câte ceva pentru lada de zestre a Elenei Udrea.

Este singurul obiectiv politic pe care îl mai urmăreşte Traian Băsescu pe final de mandat. Traian Băsescu este un om politic terminat, este un om politic care zece ani a deţinut cea mai înaltă funcţie în stat şi care zece ani nu a făcut aproape nimic pentru România, în afară de scandal, în afară de o tensiune permanentă, în afară de divizarea societăţii, în afară de promovarea tuturor lichelelor din jurul lui. După ce nu va mai fi preşedinte, Băsescu nu va mai fi nimic. Din acest moment îl sfătuiesc să plece pe mare, pentru că dacă nu pleacă pe mare s-ar putea să se ducă altundeva, după ce îşi termină mandatul”, a subliniat Ludovic Orban.

Ponta este tot un fel de Băsescu, un şacal îmbrăcat în blană de mâţă blândă

Deputatul PNL Ludovic Orban a transmis un mesaj bistriţenilor, să se prezinte la vot în 25 mai şi să voteze PNL, ,,singura forţă politică ce are capacitatea să învingă PSD-ul în alegerile prezidenţiale”.

,,Le atrag atenţia bistriţenilor că singurul mod de a lupa împotriva acestui scandal permanent este acela de a se prezenta la vot şi de a vota cu PNL, care este singura forţă politică ce are capacitatea să învingă PSD-ul în alegerile prezidenţiale. Orice om care nu agreează PSD-ul dacă nu vine la vot la aceste alegeri şi nu votează PNL, de fapt dă un vot, e adevărat, pasiv, pentru PSD şi pentru Victor Ponta şi dă un vot care poate să conducă la situaţia ca Victor Ponta să ajungă preşedintele României. Cine nu votează PNL sau altă formaţiune care este împotriva PSD-ului nu face altceva decât să facă un imens serviciu PSD-ului”, a explicat Orban.

Liberalul a spus despre Victor Ponta că este tot un fel de Traian Băsescu mai tânăr, mai neinspirat şi mai lipsit de carismă.  ,,Tot un produs al serviciilor, aşa cum a fost şi Băsescu”.

,,Victor Ponta, acest şacal îmbrăcat în blană de mâţă blândă sau de oaie. Victor Ponta este tot un fel de Traian Băsescu mai tânăr, mai neinspirat, mai lipsit de carismă şi mai lipsit de verb, dar în sinea lui este acelaşi tip de politician, care şi-a proiectat subconştient cariera politică pe culoarele nomenclaturii comuniste. Ponta este de fapt aceeaşi Mărie cu altă pălărie, este tot un produs al serviciilor, aşa cum a fost Traian Băsescu. Ca atare, îi rog pe bistriţeni să se prezinte la vot, să voteze pentru partidele politice care au cu adevărat vocaţie şi anvergură europeană”, a concluzionat deputatul PNL Ludovic Orban.

Comentarii

16/05/14 12:42
Vizitator

Orban ori face pe idiotul ori chiar este. Pai, nu liberalii au facut USL-ul, un fel de struto-camila contestata la vremea respectiva. Ei bine, contributia liberalilor in acea alianta nefireasca cu neocomunistii, l-a facut pana la urma pe Ponta premier. Crin s-a multumit cu ‘cioara de pe gard’ , promisiunea de a fi candidatul aliantei USL la prezidentiale. Dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta Ponta a intors spatele liberalilor, fortand iesirea acestora din guvern si ruperea USL. Neacceptarea lui Iohannis ca vicepremier a fost doar un pretext de a scapa de liberali. Acum Ponta e pe cai mari, iar Crin a ramas cu buzele umflate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5