Creditul online este mai avantajos decât cel bancar?

Cine nu s-a confruntat, măcar o dată, cu probleme financiare? Din păcate, nu de puține ori, câștigurile lunare sunt insuficiente pentru a face față cheltuielilor neprevăzute și, pentru că tot suntem în luna septembrie, celor destinate pregătirii copilului de școală.

Dacă ai nevoie stringentă de bani, însă nu vrei ca prietenii sau familia să știe despre impasul financiar prin care treci, o opțiune demnă de luat în considerare este contractarea unui credit online rapid de la BEST CREDIT. Astfel, nimeni va ști despre situația prin care treci și nu vei fi nevoit să justifici cum îți cheltui banii.

Ce înseamnă un credit de tip IFN?

Un credit IFN este un împrumut acordat de o Instituție Financiară Nebancară, așa cum este și Best Credit IFN. Condițiile sunt mult mai accesibile față de împrumutul contractat de la o bancă, dat fiind că nu sunt necesare garanții, iar persoanele care pot contracta un astfel de credit sunt atât salariați, cât și pensionari.

Instituțiile de tipul IFN sunt reglementate de Banca Națională a României, însă întreg procesul este mai simplu, de cele mai multe ori realizându-se online. Un astfel de credit este o bună opțiune când ai nevoie stringentă de bani, pentru a-ți acoperi anumite cheltuieli, mai ales că acordarea se realizează în maximum 24 de ore, tot online.

Care sunt condițiile de accesare?

Dacă la bancă trebuie să te înhami cu multă răbdare și să oferi o mulțime de documente și acte justificative, nu același lucru se întâmplă la un IFN. La Best Credit IFN împrumuturile pot fi contractate online, prin completarea unui formular și a unei copii de buletin, esențiale pentru procesarea cererii de împrumut.

În cererea de creditare trebuie completate toate informațiile solicitate cu privire la persoană, valoarea împrumutului și termenul de rambursare, inclusiv faptul că au fost luate la cunoștință informațiile standard și termenii și prevederile prezentului contract. Odată completate acestea, un consultant al Best Credit IFN te va contacta pentru a stabili pașii următori, inclusiv modalitatea de primire a banilor - prin virament bancar sau ridicare de la ghișeu.

Rambursarea creditului

Durata creditului este calculată încă de la început, iar rambursarea trebuie să se facă în moneda în care a fost acordat. Foarte important de menționat este că dacă rata de rambursare este scadentă într-o zi nelucrătoare aceasta se amână până la prima zi din săptămâna. Evident, există și posibilitatea rambursării anticipate a creditului, fără a se percepe un comision. În ceea ce privește costurile, este important de menționat faptul că nu există comision sau taxă de administrare a creditului, nu sunt percepute taxe pentru returnarea înainte de termen și nu se percepe niciun ban pentru analiza dosarului.

În cazul în care plata este întârziată sau nu se respectă obligațiile de rambursare a creditului, abia atunci apare dobânda penalizatoare, conform legii în vigoare. Dobânda pentru întreaga perioadă a creditului este plătită conform prevederilor din contractul încheiat, iar dobânda este fixă și trebuie plătită de solicitant pe toată durata creditului.

 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/3aGZ7a97qwA

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5