În Consiliul Judeţean, „mişcă” doar Comisia de Cultură

La iniţiativa preşedintelui Comisiei de Cultură, consilierul judeţean PSD, Alexandru Pugna, patru membri din şapte s-au întrunit pentru a întocmi programul manifestărilor de 1 Decembrie. „Au fost prezenţi doar consilierii PSD, şi anume Vasile Negruşeri, Adrian Moldovan, Nicolae Stan-Iuga, şi subsemnatul. Astfel, fiind prezenţi patru membri din şapte, şedinţa a fost legal constituită. Se împlinesc 90 de ani de la Marea Unirea din 1 Decembrie 1918, şi un asemenea moment nu poate trece neobservat. Ne-am gândit la un spectacol aniversar, la un colocviu cu tema „1 Decembrie pentru români”. Urmează implicarea executivului pentru identificarea resurselor financiare, fiind sprijiniţi în acest demers şi de Centrul Judeţean pentru Cultură”, ne-a declarat consilierul judeţean PSD, Alexandru Pugna.

Tot în cadrul acestei întruniri, consilierul judeţean PSD, Vasile Negruşeri, a propus alocarea sumei de 8.000 de lei pentru susţinerea financiară a concursului interjudeţean „Matematica de drag”. Concursul se află la cea de a III-a ediţie şi va fi organizat la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”, la sfârşitul lunii.

Cu toate că preşedintele CJ, Liviu Rusu, a refuzat să convoace şedinţa, Comisia de Cultură s-a întrunit în cele din urmă, cu Adrian Moldovan - secretar de comisie, ca locaţie fiind ales biroului secretarului CJ, Iosif Redl.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5