Concursului Național de Dans „Dialogul Talentelor” a adus Clubului Copiilor din Năsăud trei premii !

Clubul Copiilor Beclean a organizat sâmbătă 1 Aprilie 2017, Ediția a VIII-a a Concursului Național de Dans „Dialogul Talentelor”. Evenimentul a avut loc în Sala de sport a Școlii „Grigore Silaşi” din Beclean, începând cu ora 10.00.
La acest concurs au participat elevi din județul Bistrița-Năsăud, dar şi din județele Satu Mare, Cluj, Vaslui, Mureş, Sălaj, Iaşi, Suceava, Gorj.
Concursul a fost structurat pe grupe de vârstă, fiecare grupă evoluând cu două dansuri, stilurile fiind la alegere, iar criteriile de evaluare constând în media dintre cele două stiluri.
De la Clubul Copiilor Năsăud au intrat în concurs trei trupe de dans coordonate de doamna prof. Simona Zinveli.
Trupa de dans „Steluțele Inedite”, la secțiune preșcolari s-a clasat pe locul I.
Trupa de dans „Inedit Junior” la secțiunea clasele I-IV s-a clasat pe locul II.
Trupa de dans „Inedit” la secțiunea clasele V-VIII, unde au fost 17 trupe concurente, s-a clasat pe locul IV, primind prima mențiune.
„Mulțumim sponsorului nostru: S.C. INFLUENT S.R.L. Năsăud, pentru implicarea totală în achiziționarea costumelor celor trei trupe de dans. Ținuta vestimentară și prestația în concurs a fost încununată de succes. Felicitări Simona, felicitări trupelor de dans și mulțumiri organizatorilor !”, a fost mesajul doamnei director, prof. Dorina Buia.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5