Anul Calului de Lemn

Ce ne rezervă astrele în 2014

sursa http://www.horoscop2014.net/, http://www.femeia.ro/

In anul 2014, pe post de simbol principal, in locul Sarpelui va veni Calul sau in chineza Ma. In astrologia orientala, Calul este al saptelea semn din zodiacul "animalelor" si mai este numit si Cal Verde sau Albastru de Lemn. In acest caz, culoarea conteaza: ea semnifica caracterul contradictoriu, dinamica, lupta dintre sentiment si datorie, impulsivitate si intelepciune. Si, dupa cum se spune in horoscop 2014, caracterul practic al Calului isi va pune amprenta pe aceasta perioada, fortandu-i pe toti sa actioneze rational si chibzuit. Horoscop 2014 pentru: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Horoscop 2014. Anul Calului de Lemn

Anul Calului promite sa ne aduca o multime de cadouri si surprize. Horoscop 2014 anunta ca pentru unii nativi, 2014 va fi un an foarte important si decisiv atat in cariera, cat si pe plan personal. Este perioada perfectionarii fiecarui domeniu din viata omului, a dezvoltarii personale. 2014 va fi pentru multi dintre noi o perioada a incercarilor, deorece Calul are un caracter destul de imprevizibil. Totusi, daca va veti adapta cu usurinta la schimbari, va veti bucura de evenimentele ce urmeaza.Horoscop 2014 - Anul Calului de LemnIn plus, Calul are un simt deosebit pentru dreptate, este foarte intelept si intuitiv. Asadar, persoanele cinstite si sincere vor fi favoritii acestui an si se vor bucura de noroc in toate domeniile vietii. Vor veni vremuri grele pentru cei mincinosi, incorecti, aventurosi si profitori. Pe langa probleme financiare, acest an le va aduce rupturi in relatiile de prietenie, parteneriat si dragoste. Singura cale de a evita aceasta soarta trista este sa se schimbe in interior. Calul lupta pentru dreptate, dar nu este razbunator si daca va va parea sincer rau pentru rautatile facute, el nu va cauta sa se razbune, ci dimpotriva va incerca sa va ajute.Desi evenimentele nu se vor desfasura cu rapiditate, evolutia lucrurilor va fi destul de imprevizibila, iar unele momente s-ar putea sa ia o intorsatura de-a dreptul periculoasa. Lentoarea aparenta a Calului este destul de vicleana – niciodata nu stii cand o va lua din loc. Trebuie sa castigi bunavointa Calului si o poti face doar prin munca perseverenta si actiuni bine gandite. De asemenea, horoscop 2014 te indeamna sa tii cont de faptul ca stapanul anului are propria lui opinie si nu suporta sfaturile altora, mai ales daca acestea se impun.Horoscopul pentru anul 2014 va dezamagi persoanele prea impulsive si emotive. Calul nu iubeste actiunile negandite, dictate de dorinta de moment. 2014 este un an favorabil pentru studii. Cunostintele noi vor deveni un bonus suplimentar in cariera si va vor permite sa va extindeti considerabil perspectivele viitorului profesional.In anul 2014, este indicat sa evitati cheltuielile inutile. Calul iubeste planificarea financiara si stabilitatea bugetului. In plus, el sustine persoanele care fac diverse acte de caritate, ajutandu-i pe cei nevoiasi.Pe plan sentimental, Calul sustine doar relatiile serioase, bazate pe iubire reciproca. Casniciile din interes sunt sortite destramarii in anul 2014. De asemenea, horoscopul pentru anul 2014 spune ca destul de greu o vor duce si cei care se joaca cu sentimentele altora, manipuleaza relatiile sau se comporta usuratic.

In 2014 o sa acordam toti mai multa atentie casei si familiei si la modul general o sa abordam relatiile cu cei apropiati (familie si prieteni) cu multa onestitate si realism.

O parte din pragmatismul anilor precedenti o sa dispara. 2014 o sa fie caracterizat de seriozitate, luciditate, autodisciplina si un accentuat simt al responsabilitatii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5