Cât mai avem de aşteptat stimate ROMTELECOM?

Joi 1 noiembrie , orele 19.50, un autovehicul încărcat cu material lemnos ce depăşea gabaritul, a acroşat în centrul localităţii Măgurele, circuitele telefonice, care traversau DJ 154. În urma acroşării, un stâlp ce susţinea circuitele a căzut pe şosea, împreună cu circuitele telefonice. În urma apelului telefonic la 112, un echipaj al politiei, însoţit de un reprezentant al Romtelecom, s-a deplasat la faţa locului, degajând şoseaua. Doar rapiditatea cu care s-a acţionat, a făcut ca alte evenimente rutiere grave să nu se producă în zona respectivă.
Din acel moment însă, pâna la data apariţiei acestor rânduri, nimeni din partea Romtelecom , nu a venit să remedieze defecţiunile (să înlocuiasca stâlpul şi să refacă circuitele telefonice). Chiar dacă o parte din abonaţii telefonici din Măgurele nu mai beneficiază de servicii de telefonie şi internet, chiar dacă firma ,,Italtextil,, Sărată este total izolată, la rândul ei fiind lipsită de servicii de telefonie, fax, internet, nimanui din cei cărora le plătim lunar abonamentele, nu-I pasă.
Dacă noi, abonaţii ,,de rând,, nu suntem luaţi ,,în calcul,, mă întreb oare, ce impresie îşi vor face investitorii italieni, care sunt sigur că plătesc lunar Romtelecom-ului o suma frumuşică.
Oricum, pe această cale, mai facem un apel către Romtelecom, să îşi ia totuşi în serios activitatea de furnizor de servicii (are totuşi conform legislaţiei nişte obligaţii contractuale). Sau glumind amar, întreb pe bună dreptate, este oare nevoie să ceară ,,aprobare externă,, de la grecii de la OTE?
În final, sperăm totuşi, că abonaţii care nu au avut servicii în această perioadă, nu vor regăsi facturată suma aferentă perioadei când nu a beneficiat de servicii Romtelecom.
Prof. Dorel Nicoară

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5