Sub îndrumarea unui „păstor bun” şi cu mult har duhovnicesc – P.C. preot paroh Dumitru Sidor

Biserica Ortodoxă, din cartierul „Liviu Rebreanu”, îşi reabilitează şi modernizează căile de acces

Ce bine este pentru Biserica Ortodoxă când există oameni devotaţi trup şi suflet pentru a face lucruri deosebite pentru „mireasa lui Hristos” şi când vezi că locaşul sfânt este plin de enoriaşi pentru a se ruga în dreapta credinţă bunului şi iubitorului de oameni – Dumnezeu, care ne veghează şi ne îndrumă paşii spre a face lucruri numai plăcute şi binecuvântate de Creator.
Am asistat, cu multă plăcere, duminică, 26.08.2012, la o înălţătoare şi duhovnicească liturghie, săvârşită de harnicul şi vrednicul de laudă, P.C. preot paroh DUMITRU SIDOR care, în cuvântul de învăţătură a „trasat liniile de conduită” a bunului creştin, cerute şi care trebuie respectate, transmise în cele „ZECE PORUNCI”, venind cu exemplificări veridice din viaţa cea de toate zilele.
Pe lângă harul duhovnicesc, P.C. preot paroh DUMITRU SIDOR are şi calitatea de a călăuzi şi îndruma creştinii din parohie pentru a avea mare grijă de sfânta biserică, dovedindu-şi calitatea de bun gospodar şi administrator, împreună cu cei din Consiliul Parohial.
Astfel, se vor moderniza căile de acces în „cimitirul ortodox” din cart. Liviu Rebreanu, o lucrare necesară şi utilă pentru a uşura accesul, inclusiv cu tractoraşe, maşini de teren, ştraifuri, căruţe etc., ţinând cont de faptul că cei dragi, „plecaţi în lumea umbrelor”, ne aşteaptă să le punem o floare şi o lumânare la căpătâi.
O iniţiativă lăudabilă, care merită apreciată şi „prislopenii” vor reacţiona aşa cum trebuie şi ştiu ei de fiecare dată, dând „o mână de ajutor” la construire, masă, cazare etc.
Trebuie menţionat faptul că acest proiect nu se putea realiza fără sponsorizarea unei doamne cu suflet mare, bună creştină, o femeie cu un caracter deosebit şi cu dăruire pentru semenii săi şi biserică, d-na DELIA, căreia creştinii din Liviu Rebreanu, împreună cu preotul paroh îi mulţumesc anticipat.
Atunci când există un „păstor bun”, niciodată „oile” nu se vor rătăci, iar în cart. Liviu Rebreanu, biserica şi enoriaşii sunt pe mâini bune. Felicitări tuturor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5