Bărbat rătăcit, sprijinit de jandarmii montani la Piatra Fântânele

           Duminică seara, în jurul orelor 22.00, jandarmii montani din Piatra Fântânele au intervenit în sprijinul unui bărbat care a apelat Numărul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, deoarece s-a rătăcit în timp ce se deplasa pe un drum forestier acoperit cu zăpadă.

„S. D. de 55 de ani, din comuna Tiha Bîrgăului, a solicitat sprijinul jandarmilor montani, deoarece s-a rătăcit în zona împădurită numită Dealul Calului, din localitatea Piatra Fântânele, ajungând într-o fundătură de unde nu a mai reuşit să iasă. Acesta se deplasa cu o sanie trasă de doi cai, iar din cauza zăpezii şi a întunericului nu a mai putut să găsească drumul spre casă. Jandarmii montani din Piatra Fântânele s-au deplasat imediat în zona indicată de bărbat şi au reuşit să îl scoată din nămeţi şi să îl conducă în siguranţă pe drumul către casă”, precizează mr. Georgeta Caşvan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud.
***
         Totodată, la acest sfârşit de săptămână, jandarmii din cadrul Plutonului Beclean, au intervenit la unul din hipermarketurile din localitate, unde o tânără de 22 de ani din Sărmaşu, jud. Mureş, a fost surprinsă în timp ce sustrăgea de pe rafturi mai multe  tipuri de produse alimentare (mezeluri şi brânză) în valoare de aproximativ 100 de lei.
          Un alt furt depistat de jandarmi la acest sfârşit de săptămână este unul mai puţin obişnuit. Conducătorul auto al unei autoutilitare care aproviziona unul din hipermarketurile din municipiul Bistriţa, a fost surprins în timp ce sustrăgea mai multe produse alimentare din paleţii cu marfă. (mezeluri şi produse congelate din carne în valoare de peste 100 de lei)
          Pe numele celor în cauză au fost întocmite actele de sesizare, pentru infracţiunea de furt, conform art. 228, Cod penal, care au fost înaintate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor, prejudiciul fiind recuperat pe loc, în ambele cazuri.
          De asemenea, la sfârşit de săptămână, jandarmii au aplicat sancţiuni în valoare de 2.700 de lei şi 4 avertismente scrise, pentru fapte de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, (adresare de injurii, refurul declinării identităţii, consum de băuturi alcoolice în spaţiul public neamenjat etc.)

Comentarii

30/01/17 10:39
amic

Dupa titlu, insemna ca barbatul a fost sprijinit de jandarmi in timp ce ratacea pe linga prapastii?

30/01/17 10:41
amic

Tinara din Sarmasu de ce orientare etnica era?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5