Bărbat din Dumitra, reținut după ce a incendiat un grajd din Sângeorz-Băi

La data de 19 septembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate și probelor administrate într-un dosar penal de distrugere, polițiștii din Sângeorz-Băi au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 49 de ani, din Dumitra, bănuit de comiterea faptei, informează IPJ BN.
În prezent, acesta se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.
În fapt, în seara de 18 septembrie a.c., un bărbat din Sângeorz-Băi, a sesizat poliția, prin SNUAU 112, despre faptul că la o anexă gospodărească aflată în imediata apropiere a locuinței sale s-a produs un incendiu. Incendiul a fost stins de pompieri și voluntari, nefiind înregistrate victime.
În urma verificărilor și investigațiilor efectuate după producerea acestuia, polițiștii au constatat faptul că focul ar fi fost pus intenționat, bănuit de comiterea faptei fiind bărbatul de 49 de ani care locuia fără forme legale în orașul Sângeorz-Băi.
Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5